Wijaksana Kaséhatan

Kiropraktik

Ngaronjatkeun tulang tonggong, Otot sareng Fungsi Sendi
Health Wise Chiropractic Logo

Berita Klinik sareng Pengumuman

Promosi Pasien Anyar Bulan Ieu

New Patient promotion at  Health Wise Ch

Every new patient will receive a Fisiocrem to take home and it may help your muscles heal after your session (RRP $16)

Pasanggiri Aprésiasi Pasién unggal bulan

Patient Appreciation prize at  Health Wi

Kami ngabantosan bisnis lokal di 2021 paling hese katabrak ku lockdowns 2020!

Program Amal Lokal Bulanan

Charities we support at  Health Wise Chi

Unsur konci Kaséhatan

Water

Make Sure you ave at least 2 litres DAILY to encourage muscle growth and development 

Nutrition

Decrease Sugars and Gluten to decrease INFLAMMATION
Read more in our blogs

Exercise

Just 30 minutes of any type of movement helps the joints and limit weight gain 
Read more in our blogs

Proper Nervous System

Chiropractors help align the spine to allow better nerve flow so the brain can communicate and help you HEAL.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Pilihan Asuransi di Kaséhatan Wijaksana Chiropractic

Henteu aya Gap Kanggo Pambayar Pihak Katilu.  

Di Chicactic Wise Kaséhatan, kami nawiskeun Gap Free Bulk Billing, Tac, Workcover, DVA, Worksafe sareng No Gap pikeun anggota HCF.

Nyawang

Kami ogé ngagaduhan mesin Hicaps pikeun klaim langsung pikeun Asuransi Kaséhatan di Sunbury sareng Bundoora

Asuransi

List of Health Funds available at Health Wise Chiropractic in Sunbury and Bundoora

Klinik Chiropractic Kami di Sunbury Sareng Bundoora

Sorotan ti Instagram kami