healthwise concept.jpg

Pijat Kalayan Penyesuaian Chiropractic

Kami gaduh promosi anu teu dipercaya pikeun anjeun!

Nyawang

Pikeun 20 jalma munggaran anu buku online sareng Dr John Ghali, anjeun kéngingkeun ngan ukur $ 70

Nyawang

-30 menit urut (hargana $ 60)

Nyawang

Konsultasi Awal (hargana ($ 90)

- Ieu kalebet histroy lengkep sareng pamariksaan

Nyawang

Pangaluyuan ka-1 anjeun (Dipeunteun $ 48)

- Ieu kalebet karya tulang tonggong sareng otot anu diperyogikeun

Nyawang

Sinar-X upami dituduhkeun sacara klinis

Nyawang

Laporan Pamanggihan Didatangan (hargana $ 48)

- Ieu kalebet panjelasan ngeunaan naon anu dipidangkeun ku sinar-x sareng kumaha Chiropractic tiasa janten bantosan

Nyawang

Nyawang

Nyawang

Sadaya ieu hargana $ 246

Nyawang

Pikeun istilah sareng kaayaan lengkep urang pencét di dieu

Nyawang

Pasien Anyar Chiropractic Khusus

Syarat sareng katangtuan

  • Sarat sareng kaayaan padagang dilarapkeun

  • Teu aya wates waktos kanggo panawaran sareng promosi

  • Palanggan tambahan tanpa voucher bakal ditagih harga lengkep

  • Kawijakan atanapi voucher pembatalan 24 jam diléléwé (voucher batal upami henteu ditunjuk)

  • Sadaya kalebet transaksi kedah ditebus dina hiji kunjungan (kecuali upami ditetepkeun salaku deal multi-sési)

  • Punten ngarepkeun seueur permintaan pikeun sadaya pemesanan, khususna akhir minggu

  • Sadaya pesenan tunduk kana kasadiaan, disarankeun pikeun pesen sateuacanna

  • Padagang ngagaduhan hak pikeun nawiskeun kasadiaan tetep pikeun anu ngagaduhan voucher pikeun ngamungkinkeun rohangan pikeun konsumén anu mayar

  • Henteu aya pengembalian dana upami tanggal anu anjeun pikaresep teu sayogi

  • Voucher henteu tiasa digabungkeun sareng tawaran sanés upami teu diijinkeun ku sudagar

  • Porsi voucher anu henteu dianggo henteu tiasa dibalikeun deui sareng teu tiasa disilihtukeurkeun pikeun jasa atanapi artos sanés upami ditetepkeun ku hukum

  • Voucher sanés kanggo dijual deui sareng henteu ditebus kanggo artos