healthwise concept.jpg

Klinik Kiropraktik Bundoora

Wilujeng sumping di Klinik Bundoora kami.

Nyawang

Di Chicoptic Wise Kaséhatan kami nawiskeun ieu pikeun ngabantosan anjeun ngahontal tujuan kaséhatan anjeun!

Naha anjeun ayeuna kaserang ?:


-Ngal nyeri -Itu tiasa janten migren, nyeri sirah tipe tegangan atanapi nyeri sirah cervicogenic


-Low Back Pain - Sciatica , nyeri hip, nyeri facet sareng spams otot


-Shoulder nyeri / kaku- taktak beku , bursitis, turunna rentang gerak


-Pins sareng jarum


-Neck Pain- nyeri sendi

Tim di Health Wise Chiropractic di Bundoora panginten tiasa ngabantosan.

Kumaha Urang Béda Ti Klinik Sééng


Naon anu kami tawarkeun ka penderita kami di Bundoora sareng kota sakurilingna kalebet Kingsbury, Watsonia, Rosanna, Mill Park, Waduk sareng Morang Kidul.
Nyawang
1. Salam pikeun tempat anu ngaku.
2. Perawatan Terjangkau: Kami gaduh harga harga anu paling handap dina $ 49.5. (Harga rata-rata Nasional $ 65)
3. Pesen online 24/7 .
4. Kartu Kasatiaan $ 10 tina kunjungan kaping 10 anjeun ($ 49.5).
5.Loba aksés ka parkir sareng Angkutan Umum.
6. Henteu aya biaya saku kanggo TAC, Workcover atanapi Departemen Urusan Samaun.
7. Kami dilegakeun tina perawatan tradisional ku ngagunakeun mesin ultrasound, G5 Massagers, Theragun sareng Chiropractic Activators pikeun ngabantosan otot-otot anu meradang langkung gancang.
8. Kiropraktik Tagihan Massal (dugi ka 5 sataun kalayan program EPC)
9. Buka nalika Liburan Umum , sareng henteu kami henteu ngecas biaya tambahan anu ngaganggu éta.

Jam Klinik Bundoora
Nyawang
Salasa 2.30 sonten dugi ka 6.30 sonten

Kemis 2.30 sonten dugi ka 6.30 sonten

Jumaah 2.30 sonten dugi ka 6.30 sonten

Inpormasi ngeunaan kabijakan privasi kami tiasa dipendakan di dieu

Nyawang

Health Wise Chiropractic Bundoora Clinic
1.png
3.png
4.png
2.png
3.png