healthwise concept.jpg

Klinik Sunbury Chiropractic

Wilujeng sumping di Sunbury Clinic kami.

Naha anjeun ayeuna kaserang ?:


-Ngal nyeri -Itu tiasa janten migren, nyeri sirah tipe tegangan atanapi nyeri sirah cervicogenic


-Low Back Pain - Sciatica , nyeri hip, nyeri facet sareng spams otot


-Shoulder nyeri / kaku- taktak beku , bursitis, turunna rentang gerak


-Pins sareng jarum


-Neck Pain- nyeri sendi

Tim di Health Wise Chiropractic di SUNBURY panginten tiasa ngabantosan.

Naon anu kami nawiskeun ka pasién kami di SUNBURY sareng sakitar kota kalebet Diggers Rest, Bulla, Taylors Lakes, Romsey, Riddells Creek sareng Clarkfield.

Kumaha Urang Béda Ti Klinik Sééng

Nyawang

Di Chicoptic Wise Kaséhatan kami nawiskeun ieu pikeun ngabantosan anjeun ngahontal tujuan kaséhatan anjeun!
Nyawang
1.
Hicaps pikeun tempat anu ngaku.

2. Perawatan Terjangkau: Kami gaduh perawatan harga panghandapna dina $ 52,00. (Harga rata nasional $ 65)

3. Pesen online 24/7 .

4. Kartu Kasatiaan $ 10 tina kunjungan kaping 10 anjeun ($ 52,00).

5.Loba aksés ka parkir sareng Angkutan Umum.

6. Henteu aya biaya saku kanggo TAC, Workcover atanapi Departemen Urusan Samaun.

7. Kami dilegakeun tina perawatan tradisional ku ngagunakeun mesin ultrasound, G5 Massagers, Theragun sareng Chiropractic Activators pikeun ngabantosan otot-otot anu meradang langkung gancang.

8. Kiropraktik Tagihan Massal (dugi ka 5 sataun kalayan program EPC)

9. Buka nalika Liburan Umum , sareng henteu kami henteu ngecas biaya tambahan anu ngaganggu éta.

Jam Klinik Sunbury
Nyawang

Senén 9.000 énjing dugi ka 6.30 sonten


Salasa 9.00 0am dugi ka 6.00 sonten

Rebo 9.0
0am dugi ka 6.30 sonten

Kemis 9.00
énjing dugi ka tabuh 6.00 sonten

Jumaah 9.00
a m dugi ka 6.00 sonten

Saptu 7.30 enjing dugi ka 12.00 wengi

Inpormasi ngeunaan kabijakan privasi kami tiasa dipendakan di dieu

Nyawang
Nyawang

1.png
3.png
4.png
Chiropractc Clinic In Sunbury