healthwise concept.jpg

Produk sareng Promosi

Urang gaduh rupa-rupa bantal ti Bantal Terapi

Kami mendakan seuseueurna pasién kami resep kana rentang Sleeprrr lengkep sabab ngagaduhan sisipan pikeun bantal anjeun disesuaikan pikeun anjeun!

Memori Busa RRP $ 95.00 Harga Kami $ 70,00

Memori Foam Medium Density RRP $ 95.00 Harga Kami $ 70.00

RUU Tradisional RRP $ 75,00 Harga Kami $ 60,00

Memori Busa sareng Cooling Gel RRP $ 119.00 Harga Kami $ 80.00

Therapeutic Pillow Now At Healt Wise Chiropractic Sunbury and Bundoora
Dr Graeme Massager Now At Health Wise Chiropractic Sunbury and Bundoora

Produk sanés anu dipikacinta ku pasién urang nyaéta tukang nyandak imah

Kami nganggo tukang pijet ieu pikeun penderita urang sadaya waktos sareng ayeuna anjeun tiasa ngagaleuh hiji sareng nyandak éta ka bumi sareng anjeun!

Dr Graeme Massager hébat kami nganggo nalika bersantai sareng nonton sababaraha netflix sareng anjeun tiasa masagi anak sapi ketat anjeun, taktak anjeun atanapi malah handap anjeun.

RRP $ 99.95 Harga Kami $ 70.0.

Fisiocrem

Kami parantos nganggo krim alami ieu pikeun sayah otot salami mangtaun-taun di klinik kami, sareng ayeuna kami ngagaduhan tabung bumi kanggo anjeun!

60g RRP $ 16.95 Harga kami $ 12.95
120g RRP $ 24.94 Harga Kami $ 19.95
250g RRP 44.95 Harga Kami $ 34.95
Nyawang

FisioCrem Now Available at Health Wise Chiropractic in Sunbury And Bundoora