healthwise concept.jpg

Klinik Kiroprak Riddells Creek

Naha anjeun milari Chiropraktor caket Riddells Creek?


Naha anjeun ayeuna kaserang ?:


-Ngal nyeri -Itu tiasa janten migren, nyeri sirah tipe tegangan atanapi nyeri sirah cervicogenic


-Low Back Pain - Sciatica , nyeri hip, nyeri facet sareng spams otot


-Shoulder nyeri / kaku- taktak beku , bursitis, turunna rentang gerak


-Pins sareng jarum


-Neck Pain- nyeri sendi

Tim di Health Wise Chiropractic meureun tiasa ngabantosan.

Naon anu kami nawiskeun ka pasién kami anu asalna ti Riddells Creek nyaéta:
Nyawang
1. Salam pikeun tempat anu ngaku.
2. DILAKSANAN SAKUDU Kami gaduh harga perawatan anu paling handap dina $ 48.
3. Buku online 24/7.
4. Kartu Kasatiaan potongan 50% dina kunjungan ka 10 anjeun ($ 48).
5.Loba aksés ka parkir sareng Angkutan Umum.
6. Henteu aya biaya saku kanggo TAC, Workcover atanapi Departemen Urusan Samaun.
7. Urang dilegakeun tina perawatan tradisional ku ngagunakeun mesin ultrasound, Panyawat G5 pikeun ngabantosan otot-otot anu meradang langkung gancang.
8. Bilk Billing Chiropractic (dugi ka 5 sataun kalayan program EPC)
9. Buka dina Liburan Umum, sareng henteu kami henteu ngeusi batubaran anu ngaganggu éta.


Kumaha Urang Béda Ti Klinik Sééng

Kami ngartos yén pikeun nguntungkeun tina kahirupan urang kedah hirup salamina. Janten urang ngajantenkeun pangaluyuan pikaresepeun ku gaduh seueur acara sapanjang taun anu ngajantenkeun urang kawéntar di daérah éta!
Nyawang
Ieu Kalebet
Pasanggiri Paskah
Pasanggiri tipping Footy AFL
Partéi Natal
Grand Final Sarapan
Pasanggiri Lebaran
Pasanggiri Piala Melbourne
Pasanggiri Rujukan

Kantor Sunbury kami ngan 18 menit ti Riddells Creek!


Inpormasi ngeunaan kabijakan privasi kami tiasa dipendakan di dieu

Nyawang

Chiropractc Clinic In Sunbury
Chiropractc Clinic In Sunbury
Chiropractc Clinic In Sunbury
Sunbury Chiropractors Dr Julian and Dr John