healthwise concept.jpg

Sunbury Chiropractor

Wilujeng sumping di Sunbury Chiropractor lokal anjeun!

Naha anjeun ayeuna kaserang ?:


- Sakit Kepala-Ieu tiasa janten migren , nyeri sirah tipe tegangan atanapi nyeri sirah cervicogenic


- Nyeri Deui Deui - sciatica , nyeri hip, nyeri facet sareng spams otot


- nyeri taktak / kaku - taktak beku , bursitis, turunna rentang gerak


- Pin sareng jarum


- Nyeri beuheung - nyeri sendi

Tim di Health Wise Chiropractic di SUNBURY panginten tiasa ngabantosan.

Naon anu kami nawiskeun ka pasién kami di SUNBURY sareng sakitar kota kalebet Diggers Rest, Bulla, Taylors Lakes, Romsey, Riddells Creek sareng Clarkfield.

Di Chicoptic Wise Kaséhatan kami nawiskeun ieu pikeun ngabantosan anjeun ngahontal tujuan kaséhatan anjeun!
Nyawang
1. Salam pikeun tempat anu ngaku.
2. DILAKSANAN SAKUDU Kami gaduh harga perawatan anu paling handap dina $ 48.
3. Buku online 24/7.
4. Kartu Kasatiaan potongan 50% dina kunjungan ka 10 anjeun ($ 48).
5.Loba aksés ka parkir sareng Angkutan Umum.
6. Henteu aya biaya saku kanggo TAC, Workcover atanapi Departemen Urusan Samaun.
7. Urang dilegakeun tina perawatan tradisional ku ngagunakeun mesin ultrasound, Panyawat G5 pikeun ngabantosan otot-otot anu meradang langkung gancang.
8. Bilk Billing Chiropractic (dugi ka 5 sataun kalayan program EPC)
9. Buka dina Liburan Umum, sareng henteu kami henteu ngeusi batubaran anu ngaganggu éta.


Kumaha Urang Béda Ti Klinik Sééng

Kami ngartos yén pikeun nguntungkeun tina kahirupan urang kedah hirup salamina. Janten urang ngajantenkeun pangaluyuan pikaresepeun ku gaduh seueur acara sapanjang taun anu ngajantenkeun urang kawéntar di daérah éta!
Nyawang
Ieu Kalebet
Pasanggiri Paskah
Pasanggiri tipping Footy AFL
Partéi Natal
Grand Final Sarapan
Pasanggiri Lebaran
Pasanggiri Piala Melbourne
Pasanggiri Rujukan

Jam Klinik Sunbury
Nyawang

Senén 8.30 énjing dugi ka 6.30 sonten


Salasa 8 .30am dugi ka 6.30 sonten

Rebo 8
.30 enjing dugi ka 6.30 sonten

Kemis 8
.30 enjing dugi ka 6.30 sonten

Jumaah 8
.30a m dugi ka 6.30 sonten

Saptu 8.00 énjing dugi ka 2.00 sonten

Inpormasi ngeunaan kabijakan privasi kami tiasa dipendakan di dieu

Nyawang

Chiropractc Clinic In Sunbury
Chiropractc Clinic In Sunbury
Chiropractc Clinic In Sunbury
Sunbury Chiropractors Dr Julian and Dr John