Pilihan Pamayaran sareng Promosi

Kaséhatan Wijaksana Chiropractic tujuanna pikeun ngajantenkeun Chiropractic sareng Pijat terjangkau pikeun sadayana!

Kami tujuan pikeun nyayogikeun perawatan anu luar biasa, harga anu terjangkau sareng kami hoyong ngajantenkeun anjeun langkung saé sareng séhat sakumaha gancangna .. Kusabab kitu kami nawiskeun jasa ieu:

Nyawang

Perawatan Chiropractic Di Sunbury / Bundoora

Kombo Sesi ka-1: Konsultasi Pasien Anyar, Perawatan Chiropractic, sinar-X (upami dituduhkeun sacara klinis) sareng Laporan Hasil pamanggihan

Sadayana $ 90 ($ 70 kanggo Konsesi)

Nyawang

Naon waé kunjunganna deui:

$ 52 atanapi konsési $ 47

Nyawang

Perawatan Pijat di Sunbury

- Tiasa Ngawengku Perawatan Chiropractic

30 Menit kanggo Panas Batu, Bekam, Jarum garing sareng IASTM $ 60

45 Menit kanggo Panas Batu, Bekam, Jarum garing sareng IASTM $ 80

60 Menit kanggo Panas Batu, Bekam, Jarum garing sareng IASTM $ 95

90 Menit kanggo Panas Batu, Bekam, Jarum garing sareng IASTM $ 140

Nyawang

Kami gaduh mesin Hicaps kami di klinik anu nampi sadayana panyadia asuransi kasihatan Sadaya anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nyandak kartu asuransi kasihatan anjeun, kartu bakal ngusap sareng anu anjeun kedah mayar nyaéta lolongkrang. Salaku conto. Upami anjeun sareng Medibank swasta. Biaya kami $ 49,5 sareng nalika aranjeunna nutupan $ 34,10, anu anjeun kedah mayar nyaéta celah anu $ 15,40

Nyawang

Kanggo pilihan rencana perawatan terjangkau kami, mangga pencét di dieu

Health Wise Chiropractic Offers the LOWEST CHIROPRACTIC FEES
GAP FREE Bulk Billing for Chiropractic care in Sunbury and Bundoora at Health Wise Chiropractic

Departemen Urusan Samaun

Gumantung kana naha kartu bodas anjeun atanapi panarima kartu emas, anjeun kedah kéngingkeun rujukan ti GP anu ngubaran anjeun

Upami anjeun gaduh kartu emas, DVA bakal mayar jasa kiropraktik, sayogi ngalangkungan susunan DVA, pikeun nyumponan kabutuhan klinis anjeun.

Upami anjeun gaduh kartu bodas, DVA bakal mayar jasa kiropraktik upami diperyogikeun pikeun perang atanapi jasa anu ditampi nyababkeun cilaka atanapi panyakit, disayogikeun dina susunan DVA.

Nyawang

Duanana kartu masihan anjeun sési gratis ka Chiropractor

Punten perhatoskeun: Ti 1 Oktober 2019, anjeun kedah angkat ka GP unggal kunjungan ka 12 ka Chiropractor pikeun neraskeun ngayakeun sési Chiropractic kusabab peraturan departemen anu énggal.

Tagihan Massa Medicare


Pikeun Tagihan Buluk Medicare
Anjeun kedah nganjang ka GP pikeun ningali naha anjeun layak pikeun Program Perawatan Utama Enhanced. Upami anjeun aya, aranjeunna bakal masihan anjeun formulir EPC anu anjeun bawa pikeun ngagaleuh 5 sési Tagihan Massal anjeun

Anjeun moal kedah mayar celah sési Medicare Bulk Bill. Sadaya 5 Sesi Gratis (hemat dugi ka 247.5 unggal taun)

Salami rencana médis anjeun mutahir sareng GP anjeun rencana anjeun kedah lami 2 taun sareng teu kedah kéngingkeun rencana énggal unggal taun

Cover Karya sareng TAC

Upami anjeun ayeuna aya dina panutup pagawéan atanapi Tac, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta kéngingkeun inpormasi kasus anu relevan sareng nomer kasus anjeun sareng kami invoice jurusan anu aya hubunganana

Anjeun teu kedah mayar jurang , kantun sumping sareng atur sareng mimitian séhat! Sesi Kiropraktik Gratis salami klaim anjeun ngamungkinkeun anjeun

Mahasiswa Universitas La Trobe

Kaséhatan Wijaksana Chiropractic resep janten mitra sareng Universitas La Trobe University pikeun nawiskeun murid, guru sareng kulawarga tingkat khusus $ 33 kanggo kunjungan anu balik.

Dr John sareng Dr Julian saatos mangtaun-taun diajar leres-leres ngartos yén ngajaga tulang tonggong sareng otot anjeun penting pisan khususna saatos lami diajar sareng linggih di ruang ceramah sareng resep ngabantosan murid pikeun ngahontal tujuan kaséhatan.

Murid RMIT

Health Wise Chiropractic resep nawiskeun murid RMIT di Bundoora tingkat Siswa $ 33 tibatan tingkat lengkep pikeun ngabantosan perawatan kiropraktik langkung terjangkau

Penawaran Kasur Regal


Kami parantos damel bareng sareng solusi bobo Regal pikeun ngabantosan penderita urang bobo langkung saé

Dr Julian resep kasur gaya hirup Séhat na Regal sareng manpaat bobo wengi anu saé seueur kalebet ngabantosan nyeri panyakit.

HCF henteu aya gawang 1 kunjungan

Hatur nuhun kana deui HCF pikeun program bék, anjeun tiasa ngaraos teu aya celah dina kunjungan ka 1 anjeun di Health Wise Chiropractic