Ngeunaan

IMG_5258.jpg
download.png
Chiropracticboardlogosocial.jpg

Kiropraktor

Dr Julian (Chiropractor) parantos janten Kiropraktor ti saprak 2010 sareng ngagaduhan tekenan anu kuat dina ngarawat sagala umur ti mimiti bayi nepi ka umur.


Gaduh nyeri sirah salaku nonoman ngamimitian Julians markisa pikeun ngabantosan anu sanés sacara alami ngaliwatan perawatan Chiropractic sareng ku karep ieu muka klinik di kampung halamanna di Sunbury sareng ogé di Bundoora


Saatos niténan seueur anu henteu kedah jaga, Dr Julian sumanget ngajaga harga murah sahingga Dulur-dulur mampu ngurus sareng ningkatkeun kasihatan sareng karaharjaan.


Dr Julian boga karep pikeun footy (go roos) trashy reality tv, sareng mangrupikeun kadaharan anu ngaku diri.


Dr Julian ogé ngagaduhan obsesi sareng Disney janten nalika anjeun nganjang ka kantor anjeun bakal ngagaduhan kasempetan anu seueur ningali seueur hal-hal anu aya hubunganana sareng Disney!

Dr Julian Simpson nawiskeun ieu:

  • Pangaluyuan Chiropractic

  • Pijat Batu Panas

  • Cupping

  • Naséhat streching

  • Jarum garing

  • Pijet


Jam kerja Dr Julian nyaéta:

Sunbury:

Senén

Salasa

Rebo

Kemis

Jumaah

Saptu

Bundoora:

Salasa,

Kemis

Jumaah

44661665_2125102227501584_50179110690294
download.png
Chiropracticboardlogosocial.jpg

Panarimaan Star Rock

Denise resepsionis anu ramah urang nyaéta pikeun komunikasi ngeunaan kaséhatan, Stevie Nicks sareng seueur deui!