healthwise concept.jpg

Promosi Kunjungan Kahiji

Terbatas kana 10 pemesanan online munggaran sareng Dr John Ghali! Kéngingkeun PROMOSI PÉSÉNÉN BARENG kami $ 35

Nyawang

Naha anjeun ayeuna kasiksa

Nyawang

Nyeri sirah?

Nyawang

Nyeri taktak?

Nyawang

Nyeri Hips?

Nyawang

Henteu tiasa ngalih sakumaha anu anjeun pikahoyong nalika latihan?

Nyawang

Kiropraktik Wijaksana Kaséhatan di Sunbury sareng Bundoora panginten tiasa ngabantosan!

Nyawang

Kami gaduh promosi anu sayogi anu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun hal-hal ieu:

Nyawang

Konsultasi Awal (hargana $ 90)

- Ieu kalebet histroy lengkep sareng pamariksaan

Nyawang

Pangaluyuan ka-1 anjeun (hargana $ 48)

- Ieu kalebet karya tulang tonggong sareng otot anu diperyogikeun

Nyawang

Sinar-X upami dituduhkeun sacara klinis

Nyawang

Laporan Pamanggihan Didatangan (hargana $ 48)

- Ieu kalebet panjelasan ngeunaan naon anu dipidangkeun ku sinar-x sareng kumaha Chiropractic tiasa janten bantosan

Nyawang

Paket Panas / És. (hargana $ 15)

Nyawang

Sadaya ieu dinilai $ 201

Nyawang

Pikeun istilah sareng kaayaan lengkep urang pencét di dieu

Nyawang

Pasien Anyar Chiropractic Khusus

Syarat sareng katangtuan

  • Sarat sareng kaayaan padagang dilarapkeun

  • Teu aya wates waktos kanggo panawaran sareng promosi

  • Palanggan tambahan tanpa voucher bakal ditagih harga lengkep

  • Kawijakan atanapi voucher pembatalan 24 jam diléléwé (voucher batal upami henteu ditunjuk)

  • Sadaya kalebet transaksi kedah ditebus dina hiji kunjungan (kecuali upami ditetepkeun salaku deal multi-sési)

  • Punten ngarepkeun seueur permintaan pikeun sadaya pemesanan, khususna akhir minggu

  • Sadaya pesenan tunduk kana kasadiaan, disarankeun pikeun pesen sateuacanna

  • Padagang ngagaduhan hak pikeun nawiskeun kasadiaan tetep pikeun anu ngagaduhan voucher pikeun ngamungkinkeun rohangan pikeun konsumén anu mayar

  • Henteu aya pengembalian dana upami tanggal anu anjeun pikaresep teu sayogi

  • Voucher henteu tiasa digabungkeun sareng tawaran sanés upami teu diijinkeun ku sudagar

  • Porsi voucher anu henteu dianggo henteu tiasa dibalikeun deui sareng teu tiasa disilihtukeurkeun pikeun jasa atanapi artos sanés upami ditetepkeun ku hukum

  • Voucher sanés kanggo dijual deui sareng henteu ditebus kanggo artos