Kabijakan Privasi Chikoptik Wijaksana Kaséhatan

Chicactic Wise Kaséhatan di Sunbury sareng Bundoora komitmen pikeun taat kana Undang-Undang Privasi 1988 sareng Prinsip Privasi Australia 2014.

Kawijakan privasi ieu bakal ngaliput sadaya inpormasi pribadi anu kami nyepeng nyaéta, inpormasi, atanapi pendapat ngeunaan hiji jalma, anu idéntitasna katingali, atanapi tiasa dipastikeun alesan, tina inpormasi atanapi opini éta. Ieu Kalebet inpormasi anu kami kumpulkeun di klinik kami, ngalangkungan telepon sareng ngalangkungan internét kalayan jaringan média sosial urang dina Facebook sareng Instagram.

Ngumpulkeun Inpormasi
Nyawang
Nalika urang ngumpulkeun inpormasi pribadi ti hiji individu, kami bakal mastikeun yén kami ngalakukeun éta dina cara anu adil sareng urang ngantepkeun individu éta terang dimana sareng kumaha ngahubungi bisnis urang. Kami ngan ukur ngumpulkeun inpormasi anu diperyogikeun pikeun perawatan sareng kagiatan kami.

Urang bakal mamatahan ka individu atanapi tujuan inflasi pribadi na dikumpulkeun.

Upami urang ngumpulkeun inpormasi sénsitip (sakumaha anu ditetepkeun dina kalakuan), urang bakal ngubaranana ku tingkat kaamanan sareng kerahasiaan anu luhur. KAMI bakal mastikeun yén éta henteu dikumpulkeun pikeun tujuan naon waé, lian ti anu kami kéngingkeun ijin tertulis, kecuali upami hukumna meryogikeun anu sanésna, atanapi kaayaan anu sanés anu sanés sapertos anu dijelaskeun dina kalakuan éta.

Dimana hiji individu milih henteu nyayogikeun inpormasi anu dipénta, kami bakal mamatahan ka individu ngeunaan naon akibatna tina panyingkepan ieu. Conto nyaéta gencatan ati-ati.

Ngungkabkeun Inpormasi: Kami ngan ukur bakal nyingkabkeun saluyu sareng polah privasi anu tiasa kalebet

- Kanggo tujuan anu kami disarankan yén kami ngempelkeunana, sareng pikeun tujuan anu aya hubunganana sareng jalma anu wajar,
- Dimana urang ngagaduhan idin ti individu pikeun ngalakukeunana, atanapi individu parantos masihan idin di pihak katilu sapertos pengacara,
- Sakumaha diwajibkeun ku hukum, atanapi
- Dina kaayaan sanés anu diijinkeun dina kalakuan.

Henteu milih

Kaséhatan Wijaksana Chiropractic bakal salawasna nyayogikeun pikeun nyayogikeun individu ku cara biaya nil tina ngahubungi kami pikeun nyungkeun kasempetan kaluar dina hal nampi tawaran produk.

Kaamanan

Chicactic Wise Kaséhatan bakal ngawas sareng nerapkeun kamajuan téknis atanapi prosés manajemén anu cocog pikeun ngajaga inpormasi pribadi. Sadaya inpormasi pribadi dilindungi kecap akses dina basis data dumasar awan anu aman.

Tinjauan Sarat jeung Kaayaan

Kawijakan ieu bakal ditinjau tina waktos ka waktos sareng amandemen naon waé bakal dilebetkeun kana kabijakan anu diénggalan.