healthwise concept.jpg

Sponsor sareng amal

Di Kaséhatan Wijaksana Chiropractic kami resep ngabantosan jalma-jalma di komunitas urang. Aya seueur cara anu urang pasihkeun kalebet gaduh pasién pro bono ogé sponsor lokal.

Ieu sababaraha hal anu kami laksanakeun pikeun ngabantosan komunitas urang di Sunbury, Bundoora sareng daérah sakitar na pikeun ngahontal tujuanana!

Sponsor.png
Health Wise Chiropractic Christmas Charity

Unggal Désémber, kami terang yén pasién urang resep kana ideu pikeun masihan hadiah tim kami, tapi tibatan kami ngadorong anjeun nyumbangkeun cocooan sareng tuangeun pikeun drive Salvation Army anu ayeuna!

Paduan suara lokal anu hébat anu sok nyumbang waktos sareng upaya pikeun nyayogikeun masarakat lokal di Gisborne sareng sekitar Suburbs

Health Wise Chiropractic Sponsors SunFest
Health Wise Chiropractic Sponsors the Gisborne Singers

Patugas pemadam kebakaran urang damel teu lirih ngajaga alam sareng bumi urang. Kami sponsor lampu suluh obor lokal di Panonpoé Tilelep unggal Maret di Sunbury

Kami gaduh timah koleksi di klinik kami pikeun ngempelkeun artos kanggo Pramuka lokal kami. Ngarasa Luncat ka nyumbangkeun koin cadang éta sareng unggal sénet diitung dina ngabantosan pramuka kami ngabantosan masarakat!

Health Wise Chiropactic Sponsors The Scouts
Health Wise Chiropractic Sponsors Local Charities

Kami sering gaduh seueur sakola lokal, senam sareng orgnasiasi lokal ngasilkeun artos di klinik kami ku drive makanan.

Kaseueuran ieu ngan ukur 1 dolar sareng mangrupakeun cara anu saé pikeun ngumpulkeun artos.

Upami anjeun hoyong ngumpulkeun artos kieu, punten wartosan tim kami.

Hatur nuhun ka SADAYANA pasien Dr Julians anu sumping ka klinik di Januari pikeun ngabantosan penggalangan dana na

Nyawang

Dr Julian nyumbangkeun $ 1 tina unggal penyesuaian sareng $ 2 tina unggal pijet!

Nyawang

Dr Julian sanggup ngumpulkeun langkung $ 350 kanggo penggalangan dana!

Health Wise Chiropractic Bushfire Relief Sunbury and Bundoora
Covid 19 Free Chiropractic Care Health Wise Chiropractic

Kami parantos gaduh kabagjaan nyaluyukeun sareng ngurut pasien kami langkung ti 10 taun!

Nyawang

Éta sababna ieu mangrupikeun pilihan anu gampang pikeun ngaleungitkeun biaya kami pikeun jalma-jalma anu kaleungitan padamelan atanapi ditetepkeun kusabab pandemi COVID 19

Nyawang

Nalika anjeun buku online aranjeunna mangrupikeun jinis janjian khusus anu didamel pikeun anjeun sareng kulawarga

Pasanggiri Amal Bulanan!

Health Wise Chiropractic Sunbury Charity

Kami parantos masihan deui komunitas lokal kami langkung ti 10 taun

Nyawang

Dimimitian 2021 urang NGALAMBAR program urang sareng ngalakukeun ieu di handap

Nyawang

Unggal bulan urang bakal nyorot 2 amal, sareng unggal pasién sési, aranjeunna tiasa milih mana amal anu aranjeunna badé nyumbang

Hadiah ka 1- $ 100 kana amal anu meunang

Hadiah ka-2- $ 50 kana amal anu meunang

Nyawang

Nyawang

Daptar amal anu bakal kami dukung nyaéta:

Nyawang

JANUARI

Savers Kahirupan Australia

Simpen A Dog Foundation

Nyawang

Pébruari

RED FEB- Yayasan Jantung

Dinten Kangker Dunya

Nyawang

Maret

Ngabersihan Australia da

Bumi Jam - WWF Australia

Nyawang

April

Krisis Médis Piaraan

300 simbut Inc.

Nyawang

Mei

Dinten Asthma

MS Australia

Nyawang

Juni

Motor Neuro Day- Parkinsons

Ningkatkeun Melek Australia

Nyawang

Juli

JulEYE - Visi Australia

FareShare

Nyawang

Agustus

Minggu teu boga bumi- Ranjang Pak Back for Homes

Nyawang

Séptémber

Minggu Kaséhatan Womans- Kahayang Mummys

Yayasan RU Ok kanggo dinten Pencegahan Bunuh Diri

Nyawang

Oktober

Dinten rematik

Nyawang

Nopémber

Poé Diabetes

Nyawang

Nyawang

Nyawang

Nyawang

Nyawang

Nyawang

Nyawang

Nyawang

Nyawang

Nyawang

Nyawang

Nyawang

Nyawang

Nyawang

Nyawang

Nyawang