healthwise concept.jpg

Klinik Kiroprak Strathtulloh (Melton)

Health Wise Chiropractic coming soon to

Wilujeng sumping di Klinik Struthtulloh / Melton kami

Naha anjeun ayeuna kaserang ?:


- Sakit Kepala-Ieu tiasa janten migren , nyeri sirah tipe tegangan atanapi nyeri sirah cervicogenic


- Nyeri Deui Deui - sciatica , nyeri hip, nyeri facet sareng spams otot


- nyeri taktak / kaku - taktak beku , bursitis, turunna rentang gerak


- Pin sareng jarum


- Nyeri beuheung - nyeri sendi

Tim di Health Wise Chiropractic di Struthtulloh / Melton panginten tiasa ngabantosan. '



Naon anu kami nawiskeun ka pasién kami di MELTON sareng sakuriling kota kalebet Melton West, Kurunjang, Toolern Vale, Plumpton, Brookfield Melton South, Cobblebank, pandangan Weir, Thornhillpark, Eynesbury, Aintree, Kurunjang, Harkness sareng Rockback

Nyawang

Nyawang

Di Chicoptic Wise Kaséhatan kami nawiskeun ieu pikeun ngabantosan anjeun ngahontal tujuan kaséhatan anjeun!
Nyawang
1. Salam pikeun tempat anu ngaku.


2. perawatan anu cocog Kami gaduh perawatan harga panghandapna dina $ 52


3. Buku online 24/7.


4. Kartu Kasatiaan potongan 50% dina kadatangan kaping 10 anjeun ($ 52).


5.Loba aksés ka parkir sareng Angkutan Umum.


6. Henteu aya biaya saku kanggo TAC, Workcover atanapi Departemen Urusan Samaun.


7. Urang dilegakeun tina perawatan tradisional ku ngagunakeun mesin ultrasound, Panyawat G5 pikeun ngabantosan otot-otot anu meradang langkung gancang.


8. Bilk Billing Chiropractic (dugi ka 5 sataun kalayan program EPC)


9. Buka dina Liburan Umum, sareng henteu kami henteu ngeusi batubaran anu ngaganggu éta.



Klinik Melton Jam DATANG SAKOLA!


Inpormasi ngeunaan kabijakan privasi kami tiasa dipendakan di dieu

Nyawang

Chiropractic Fees at Health Wise Chiropr
Our Fees for massage at Health Wise Chir
Medicare Bulk Bill Chiropractic Chiropra
Student and University Discount Chiropra