Sarat sareng Kaayaan dina Kaséhatan Wijaksana Chiropractic

Pasien Anyar Chiropractic Khusus
Syarat sareng katangtuan

  • Sarat sareng kaayaan padagang dilarapkeun

  • Teu aya wates waktos kanggo panawaran sareng promosi

  • Palanggan tambahan tanpa voucher bakal ditagih harga lengkep

  • Kawijakan atanapi voucher pembatalan 24 jam diléléwé (voucher batal upami henteu ditunjuk)

  • Sadaya kalebet transaksi kedah ditebus dina hiji kunjungan (kecuali upami ditetepkeun salaku deal multi-sési)

  • Punten ngarepkeun seueur permintaan pikeun sadaya pemesanan, khususna akhir minggu

  • Sadaya pesenan tunduk kana kasadiaan, disarankeun pikeun pesen sateuacanna

  • Padagang ngagaduhan hak pikeun nawiskeun kasadiaan tetep pikeun anu ngagaduhan voucher pikeun ngamungkinkeun rohangan pikeun konsumén anu mayar

  • Henteu aya pengembalian dana upami tanggal anu anjeun pikaresep teu sayogi

  • Voucher henteu tiasa digabungkeun sareng tawaran sanés upami teu diijinkeun ku sudagar

  • Porsi voucher anu henteu dianggo henteu tiasa dibalikeun deui sareng teu tiasa disilihtukeurkeun pikeun jasa atanapi artos sanés upami ditetepkeun ku hukum

  • Voucher sanés kanggo dijual deui sareng henteu ditebus kanggo artos

Nyawang

Kiropraktik sareng Pijat Khusus- Valentine Husus

  • Sarat sareng kaayaan padagang dilarapkeun

  • Teu aya wates waktos kanggo panawaran sareng promosi

  • Kawijakan atanapi voucher pembatalan 24 jam diléléwé (voucher batal upami henteu ditunjuk)

  • Sadaya kalebet transaksi kedah ditebus dina hiji kunjungan (kecuali upami ditetepkeun salaku deal multi-sési)

  • Punten ngarepkeun seueur permintaan pikeun sadaya pemesanan, khususna akhir minggu

  • Sadaya pesenan tunduk kana kasadiaan, disarankeun pikeun pesen sateuacanna

  • Padagang ngagaduhan hak pikeun nawiskeun kasadiaan tetep pikeun anu ngagaduhan voucher pikeun ngamungkinkeun rohangan pikeun konsumén anu mayar

  • Henteu aya pengembalian dana upami tanggal anu anjeun pikaresep teu sayogi

  • Nawiskeun ukur pikeun produk harga lengkep

  • Nawiskeun ngan ukur pikeun jasa kiropraktik harga lengkep

  • Nawiskeun ngan ukur pikeun jasa pijet harga lengkep

  • Henteu lumaku pikeun jasa anu parantos diskon

Nyawang

Balik deui ka Khusus Sekolah

  • Sarat sareng kaayaan padagang dilarapkeun

  • Sadaya kalebet transaksi kedah ditebus dina hiji kunjungan (kecuali upami ditetepkeun salaku deal multi-sési)

  • Punten ngarepkeun seueur permintaan pikeun sadaya pemesanan, khususna akhir minggu

  • Sadaya pesenan tunduk kana kasadiaan, disarankeun pikeun pesen sateuacanna

  • Padagang ngagaduhan hak pikeun nawiskeun kasadiaan tetep pikeun anu ngagaduhan voucher pikeun ngamungkinkeun rohangan pikeun konsumén anu mayar

  • Nawiskeun ukur pikeun produk harga lengkep

  • Nawiskeun ngan ukur pikeun jasa kiropraktik harga lengkep

  • Nawiskeun ngan ukur pikeun jasa pijet harga lengkep

  • Henteu lumaku pikeun jasa anu parantos diskon

  • Kedah dipesen online

  • Kedah nganggo kode booking online dina bagian koméntar


Sarat Sarat Kaayaan dina Kaséhatan Wijaksana Chiropractic

  1. PENTING
    a. Punten baca syarat-syarat ieu sareng ati-ati.
    b. Sadaya pesenan anu dilakukeun ngalangkungan Halaman Wéb Anu Ngiringan atanapi kalayan Chipactic Wise Kaséhatan sacara langsung dilakukeun tunduk kana istilah sareng kaayaan ieu sareng jalma anu ngadamel pemesanan bakal dianggap parantos nampi Sarat sareng Kaayaan ieu atas nami sadaya jalma anu bakal konsultasi ka Praktisi dina booking. sakali pangmayaran dilakukeun dina hubungan sareng pamesanan.
    c. Pesenan ogé tiasa diatur ku sareng tunduk kana istilah sareng kaayaan tambahan anu dilarapkeun ku Praktisi. Syarat sareng kaayaan ieu tiasa aya hubunganana sareng barang sapertos pamayaran, setoran sareng pembatalan sareng anjeun kedah mastikeun kaayaan anu pas langsung sareng Praktisi sateuacan mesen. Upami aya saumuran antara istilah sareng kaayaan Praktisi sareng Syarat sareng Kaayaan ieu, anu terakhir bakal unggul.
    d. Naon waé harga, biaya, jumlah setoran atanapi biaya anu ditetepkeun atanapi disebut dina istilah sareng kaayaan ieu aya dina mata uang anu sami sareng pamesanan anu aranjeunna pakait.

  2. Harti
    Dina Sarat sareng Kaayaan ieu:
    a. "Prepaid Booking" hartosna pamesanan pikeun Praktisi naon waé anu diiklankeun salaku Prepaid Booking atanapi anu parantos dibéjaan ku Health Wise Chiropractic mangrupikeun Pesenan Prabayar atanapi anu didaptarkeun dina Halaman Wéb Anu Milu atanapi Halaman Wéb Chiropractics Kaséhatan Wise salaku Booking Prepaid.
    b. "Nonoman" ngagaduhan hartos anu disayogikeun dina klausa 16.
    c. "Kiridit Pesenan" hartosna kiridit anu tiasa dilarapkeun kana pemesanan jasa ka hareup kalayan Kaséhatan Wijaksana Chiropractic tunduk kana klausa 12.
    d. "Kartu Kado" hartosna kartu kado resmi anu aya hubunganana sareng Health Wise Chiropractic.
    e. "Budak" sareng "Orok" ngagaduhan hartos anu dibéré dina klausa 16.
    f. "Kaséhatan Wijaksana Chiropractic" hartosna Julian Simpson ABN 16 691733612 dagang salaku Kaséhatan Wijaksana Chiropractics.
    g. "Praktisi" hartosna Praktisi naon waé anu pakait sareng Kaséhatan Wijaksana Chiropractic.
    h. "Halaman Wéb Anu Ngiringan" hartosna halaman wéb Chiropractic Kaséhatan Wise sareng halaman wéb anu bertindak salaku mitra resmi sareng Health Wise Chiropractic.
    abdi. "Booking Standar" hartosna pamesanan di Praktisi sanés anu sanés ti Pra-Bayaran Anu Dibayar.
    J. "Anjeun" sareng "Anjeun" hartosna jalma anu nuju mesen.

  3. Idéntifikasi Fotografi
    a. Nalika anjeun sumping pikeun layanan prabayar anjeun, anjeun tiasa dipenta pikeun nyayogikeun idéntikasi fotografi pikeun murid, staf atanapi diskon konsési.
    b. Upami anjeun teu tiasa nyayogikeun idéntifikasi sapertos kitu diskon anjeun tiasa dibatalkeun sareng anjeun tiasa nanggungjawaban kanggo mayar Kaséhatan Wijaksana Chiropractic jumlah tambahan anu sami sareng jumlah pemesanan anu lengkep.

  4. Kumaha Pesenan pikeun Jasa
    a. Pesenan tiasa dilakukeun online ngalangkungan Halaman Wéb www.healthwisechiropractic.com.au, ku ngirim email ka dr.julian@healthwisechiropractic.com.au (janjian henteu dilakukeun dugi ka nampi confitmation) atanapi di Health Wise Chiropractic langsung ku jalan asup atanapi nyauran klinik kami dina 03 9467 7889 atanapi 0428993799.
    b. Pesenan tunduk kana kasadiaan sareng harga anu berlaku pikeun Praktisi Partisipasi anu pakait dina waktos dipesen sareng sababaraha kaayaan sareng / pangaluaran tiasa diterapkeun kalebet tapi henteu diwatesan ku sarat jasa minimum.
    c. Pangaosan naon waé anu dirumuskeun mangrupikeun perkiraan ngan ukur harga sareng hargana ngan ukur bakal dikonfirmasi sakali pamayaran parantos dilakukeun dina booking sareng anjeun nampi naséhat tertulis ti Health Wise Chiropractic yén pamayaran parantos ditampi sareng pemesanan parantos dikonfirmasi.
    d. Naon harga anu dikonfirmasi tiasa dirobah upami:
    di pamayaran anu ditanggung dina pemesanan henteu ditampi ku Health Wise Chiropractic ku tanggal pamayaranana mayar; atawa
    d.ii. aya parobihan atanapi panerapan muatan pamaréntah, pajak atanapi pungutan anu nampi atanapi meryogikeun Kaséhatan Wijaksana Chiropractic ngarobih harga pemesanan anjeun.
    d.iii. detil naon waé anu aya hubungan sareng pemesanan anjeun parantos dirobih, contona jinis jasa anjeun, anu klausa 9 bakal diterapkeun.
    e. Upami harga pemesanan dirobih dina klausa 4.d anjeun tiasa mayar harga énggal pikeun pesenan anjeun atanapi ngabatalkeun pesenan anjeun sareng nampi pengembalian dana lengkep.
    f. Upami anjeun leres-leres percanten kana konfirmasi tinulis atanapi invoice anu parantos disayogikeun ka anjeun henteu leres, anjeun tiasa nyungkeun Kaséhatan Wise Chiropractic ngabebaskeun deui yén konfirmasi tinulis atanapi invoice sareng anjeun tiasa mayar jumlah anu parantos ditangtoskeun dina konfirmasi tinulis anu diterbitkeun atanapi tagihan ku tanggal anu éta ditetepkeun janten alatan, atanapi ngabolaykeun booking anjeun.
    g. Upami anjeun mesen ngalangkungan Halaman Wéb Anu Ngiringan anjeun tiasa ningali rinci ngeunaan pamesanan anjeun saatos anjeun aksés ka Halaman Wéb Anu Ngiringan nganggo detil login anu anjeun damel nalika anjeun mesen.

  5. Pamayaran
    a. Pamayaran tiasa dilakukeun ku Visa, Mastercard, Diners, American Express, Health Insurance, Medicare, Check, PayPal atanapi Dolar Australia.
    b. Pangmayaran perbankan Internét sayogi ngan ukur pikeun pemesanan sateuacanna sareng nganggo rekening bank Australia.
    c. Biaya tambahan tiasa dilarapkeun ka pamayaran anu dilakukeun ku Visa, Mastercard, Diners, American Express sareng PayPal. Biaya tambahan anu diterapkeun pikeun kartu ieu tiasa bénten-bénten sareng ditampilkeun dina waktos mayar kanggo pamesanan kedah dilakukeun upami berlaku. Teu aya biaya tambahan pikeun pamayaran anu dilakukeun nganggo Dolar Australia atanapi internét perbankan.
    d. Kaséhatan Wijaksana Chiropractic henteu nampi tanggung jawab pikeun artos anu dibayar ku anjeun ka agén mana waé dugi ka diberesihan dana anu ditampi dina rekening bank tina Health Wise Chiropractic.

  6. Pamayaran Final
    a. Pikeun Pesenan Prabayar, pamayaran anu henteu tiasa dibalikeun tina sakumna jumlah anu kedah dibayar per jasa kedah ditampi langsung saatos mesen pikeun mastikeun pamesanan anjeun. Kanggo pesenan sanés Praaid, pembayaran lengkep kedah dibayar nalika janjian.
    b. Upami aya deposit atanapi pamayaran akhir anu henteu ditampi ku tanggal jatuh tempo, Health Wise Chiropractic ngagaduhan hak pikeun ngabolaykeun booking sareng artos anu dibayar ku anjeun anu aya hubunganana sareng booking anjeun bakal dipiceun ka Health Wise Chiropractic.
    c. Sakali pamayaran akhir tina booking anjeun parantos dijantenkeun konfirmasi pamayaran éta sareng pesenan anjeun bakal dikirim ka anjeun ngalangkungan email kana email anu anjeun pasihan nalika anjeun atos booking.

  7. Ongkos sareng Biaya
    a. Mata uang anu lumaku pikeun harga anu dikutip bakal ditangtukeun kalayan harga anu dikutip. Sadaya harga anu dikutip tiasa ngarobih iraha waé dugi mayar lengkep ditampi.
    b. Harga anu dikutip kalebet sadaya wajib pamaréntah atanapi biaya pangaturan sareng pajeg (contona GST) dimana lumaku.
    c. Kanggo inpormasi ngeunaan harga pikeun Nonoman, Barudak, Orok sareng jalma tambahan, mangga tingali kana klausa 16.
    d. Mangga buka halaman wéb www.healthwisechopractic.com.au atanapi ngahubungi klinik pikeun inpormasi langkung lengkep ihwal inklusi khusus sareng pangaluaran.

  8. Ngabalikeun duit
    a. Sajauh diijinkeun ku hukum jumlah naon waé anu dibayar ku anjeun pikeun Wise Chiropractic pikeun pesenan anjeun henteu tiasa dibalikeun deui kecuali dinyatakeun dina Syarat sareng Kaayaan ieu.
    b. Kasaimbangan artos anu dibayar ku anjeun saatos biaya anu lumaku atanapi jumlah sanés anjeun ngahutang Kaséhatan Wijaksana Chiropractic parantos dikirangan bakal dicekel ku Health Wise Chiropractic salaku Booking Credit anu tunduk kana klausa 12 tiasa dilarapkeun kana sagala pemesanan ka hareup anu anjeun damel ku Kaséhatan Kiropaktik Wijaksana.

  9. Parobihan
    a. Sadaya amandemen tunduk kana kasadiaan sareng harga anu berlaku pikeun Praktisi anu aya hubunganana nalika amandemen dipénta.
    b. Amandemen pikeun Pesenan Prabayar pikeun dinten anu sanés tiasa dipénta dugi ka 24 jam sateuacan waktos janjian anjeun dijadwalkeun.
    c. Upami amandemen dipénta di luar jangka waktu anu ditangtukeun dina klausa 9.b. anjeun tiasa ditagih 50% biaya pembatalan salian ti biaya pemesanan anjeun anu dirobih sareng pangirangan naon waé anu tiasa dibayar ku anjeun dina kasus sapertos kitu bakal aya dina kabijaksanaan mutlak Health Wise Chiropractics.
    d. Parobihan tiasa dipundut ngalangkungan Halaman Wéb Anu Ngiringan atanapi ngalangkungan layanan panarimaan klinik urang sacara langsung atanapi ku nelepon ka 03 9467 7889.
    e. Upami tingkat anu dilarapkeun ka pemesanan anu dirobih langkung ageung tibatan tarif anu dilarapkeun kana pemesanan aslina, anjeun kedah mayar bédana dibarengan biaya amandemen naon waé dina waktos amandemen disatujuan.

  10. Pembatalan
    a. Upami pesenan dibatalkeun pamayaran anu henteu tiasa dibalikeun deui anu anjeun atos mayar moal ditampi sareng biaya pembatalan tambahan tiasa diterapkeun dina klausa 10 ieu.
    b. Dina 24 jam janjian anjeun dijadwalkeun: biaya pembatalan 50% bakal dilarapkeun sareng anjeun bakal diperyogikeun mayar ka Health Wise Chiropractic 50% tina jumlah lengkep booking anjeun kirang tina jumlah anu parantos anjeun bayarkeun.
    c. Pikeun Pesenan Prabayar, upami anjeun ngabolaykeun pesenan anjeun dina jumlah pamayaran pesenan anu henteu tiasa ditampi anu dibayar dina klausa 6.b bakal dipikagaduh ku Health Wise Chiropractic salaku biaya pembatalan.
    d. Dimana lumaku kasaimbangan artos anu dibayar ku anjeun saatos biaya pembatalan anu lumaku parantos dikirangan bakal dicekel ku Health Wise Chiropractic salaku Booking Credit anu tunduk kana klausa 12 tiasa dilarapkeun pikeun pamesanan anu anjeun damel ku Health Wise Chiropractic.

  11. Henteu-Némbongkeun atanapi Penghentian
    a. Upami anjeun henteu némbongan pikeun booking anjeun atanapi numpurkeun booking anjeun mimiti saatos anjeun ngamimitian janji anjeun anjeun bakal ditagih biaya pembatalan 50% sareng diperyogikeun mayar ka Health Wise Chiropractic jumlahna geuwat kirang tina jumlah anu parantos anjeun parantos. dibayar.

  12. Kiridit Pesenan
    a. Upami anjeun dikaluarkeun sareng Kredit Pesenan pikeun dilarapkeun kana pasini payun sareng Kaséhatan Wijaksana Chiropractic kiridit sapertos bakal sah salami genep bulan ti dinten booking dibolaykeun.
    b. Kiridit Pesenan ngan ukur tiasa dianggo kanggo mayar pamesanan di Praktisi Peserta anu lokasina aya di klinik anu sami sareng anu dibatalkeun atanapi dipesen anu ngahasilkeun Kredit Pesenan.
    c. Kiridit Pesenan ngan ukur tiasa dianggo kanggo mayar pasini atanapi biaya sapertos biaya pembatalan sareng tiasa dianggo pikeun barang sapertos produk anu henteu kalebet dina janjian.
    d. Pikeun nebus Kredit Pesenan anjeun kedah ngajantenkeun booking via Health Wise Chiropractic ku nelepon ka 03 9467 7889.
    e. Naon waé jasa anu kedah dibayar sapinuhna atanapi sawaréh pikeun nganggo Kiridit Pesenan kedah dipesen sareng mayar sapinuhna dugi ka tamat periode validitas 6 bulan.
    f. Sagala Kiridit Pesenan anu henteu ditebus nalika kadaluarsa tanggal 6 bulan validitasna bakal dipiceun sapinuhna kana Kaséhatan Wijaksana Chiropractic.
    g. Biaya administrasi tiasa diterapkeun pikeun pesenan anu dilakukeun nganggo Kiridit Pesenan.

  13. Janjian Pariksa Dina
    a. Waktos check-in standar nyaéta saatos pasini sareng éta bakal dianggap salaku acara henteu 5 menit saatos waktos éta. Dina hal ieu Klausa 11 kalibet.
    b. Anjeun bakal dianggap dipariksa nalika anjeun nampilkeun diri ka staf kami di klinik atanapi dina waktos anjeun ngadaptarkeun kadatangan anjeun sareng sistem otomatis kami.

  14. Parios
    a. Waktos check-out standar dilakukeun ku ngarengsekeun pamayaran anjeun sareng staf kami atanapi ku sistem otomatis kami.

  15. Alokasi Praktisi
    a. Dina kajadian anu henteu dipikaresep yén Kaséhatan Wijaksana Chiropractic moal tiasa nyayogikeun Praktisi anu parantos anjeun atos dipesen, Kaséhatan Wijaksana Kiropraktik moal aya biaya tambahan pikeun anjeun buku deui anjeun sareng Praktisi anu sami di klinik anu sami upami tiasa.
    b. Upami Praktisi sanésna henteu sayogi dina waktos janjian anjeun, Kaséhatan Wijaksana Chiropractic tiasa nga-book deui anjeun ka tanggal sareng waktos engké pikeun jinis jasa anu anjeun parantos dipesen.
    c. Upami anjeun kersa dipesen deui ka Praktisi alternatif sanés Praktisi anu dipilih ku Kaséhatan Wijaksana Chiropractic dina istilah ieu, anjeun bakal diperyogikeun mayar bédana harga antara Pilihan Kaséhatan Wijaksana Chiropractic 'tina Praktisi / jasa sareng Praktisi anu dipilih anjeun / palayanan.
    d. Upami anjeun sareng Kaséhatan Wijaksana Chiropractic moal tiasa satuju kana sipat alternatip dina klausa ieu maka anjeun tiasa nyungkeun Kaséhatan Wijaksana Kiropraktik ngabatalkeun pesenan anjeun sareng ngaluarkeun anjeun ku Kiridit Pesenan kanggo jumlah lengkep anu mesen kirang tina jumlah anu anjeun ngahutang kana Kiropik Wijaksana Kaséhatan.
    e. Upami anjeun sareng Kaséhatan Wijaksana Chiropractic moal tiasa satuju kana sipat alternatip dina klausa ieu sareng anjeun henteu hoyong dikaluarkeun Kredit Pesenan dina klausa 15. maka anjeun tiasa nyungkeun Kiropaktik Wise Kaséhatan ngabatalkeun pesenan anjeun sareng nyayogikeun anjeun pengembalian dana pikeun jumlah pinuh ku anu mesen kirang jumlah anu anjeun ngahutang kana Kiropaktik Wijaksana Kaséhatan.

  16. Kawijakan Anak
    a. Pikeun kaperluan klausa ieu "Nonoman" hartosna jalma umur antara 13 sareng 18 taun; "Budak" atanapi "Barudak" hartosna jalma atanapi jalma yuswa antara 2 taun sareng 12 taun; "Orok" hartosna jalma di handapeun umur 2 taun; sareng "Dewasa" hartosna jalma yuswa langkung ti 18 taun. Sadaya umur bakal ditangtoskeun tina tanggal dimana janjian badé kajantenan.
    b. Barudak sareng Orok kedah dibarengan ku kolotna, indung kolot, wali atanapi sawawa sanés anu ngagaduhan hak sareng tanggung jawab kolot pikeun janji aranjeunna.
    c. Kami henteu nyayogikeun jasa creche atanapi perawatan murangkalih / murangkalih kanggo murangkalih sareng Orok.
    d. Nonoman kedah dibarengan ku kolotna atanapi wali dina konsultasi awal sareng laporan diagnostik / laporan pasini panemuan.

  17. Jasa
    Nalika diperhatoskeun pikeun mastikeun yén pedaran ngeunaan jasa tina Wise Chiropractic Kesehatan akurat, ieu teras-teras dirobih, ditingkatkeun, sareng dina waktos dicandak tina jasa sareng upami aya fitur anu penting pikeun anjeun dina milih jasa anu khusus, éta tanggung jawab anjeun pikeun mastikeun sareng Praktisi sateuacan ngajantenkeun booking yén fitur bakal sayogi nalika janjian anjeun.
    Pikeun tingkat anu diijinkeun ku hukum Kaséhatan Wijaksana Chiropractic henteu nanggungjawabkeun kanggo ngaleungitkeun, kasalahan atanapi parobahan fitur sareng jasa di klinik, naha samentawis atanapi permanén.
    Fitur anu didaptarkeun henteu tiasa dilarapkeun dina sadaya jasa.

  18. Nyuhungkeun Khusus
    Nalika Kaséhatan Wijaksana Chiropractic nyobian pikeun nyugemakeun sadaya pamundut khusus, Kaséhatan Wijaksana Chiropractic henteu ngajamin yén pamundut khusus tiasa diakomodir.

  19. Peta sareng Gambar
    Gambar peta, upami ditingalikeun, kanggo inpormasi umum sareng teu merta ngagambarkeun jalan sasar, lokasi atanapi jasa anu disayogikeun.

  20. Voucher Kado
    a. Voucher Kado henteu tiasa dibalikeun atanapi ditebus ku artos kas.
    b. Voucher Kado dikaluarkeun sateuacan 31st Maret 2018 lumaku salami 6 sasih ti tanggal édisi. Voucher Kado dikaluarkeun saatos 31st Maret 2018 sah salami 3 taun kacuali salah sahiji pengecualian ieu dilarapkeun:

    Kartu kado disayogikeun salaku bagian tina kasatiaan palanggan atanapi program penghargaan padamel
    Kartu kado atanapi voucher disayogikeun salaku bagian tina promosi pamasaran samentawis salaku bonus kanggo mésér barang atanapi jasa
    Kartu kado atanapi voucher dijual pikeun barang atanapi jasa khusus anu sahandapeun nilai pasar barang atanapi jasa (diskon asli)
    Kartu kado atanapi voucher dijual atanapi disumbangkeun kanggo dianggo dina banding penggalangan dana, kalebet kana amal atanapi henteu pikeun organisasi kauntungan
    Kartu kado atanapi voucher disilihtukeurkeun pikeun barang anu dipulangkeun ka supplier barangna
    Kartu kado atanapi voucher pikeun barang atanapi jasa anu sayogi dina waktos anu terbatas dimana kartu atanapi voucher kadaluarsana dina akhir jaman éta (contona, lebet kana konsér atanapi paméran musium, atanapi sapasang sapatu anu ngan ukur sayogi pikeun waktos terbatas) Upami Voucher Kado ragrag dina salah sahiji pengecualian di luhur, umumna bakal aya 6 bulan béakna kecuali pengecualian terakhir anu didaptarkeun di luhur anu diwatesan ku waktos sareng atanapi tanggal anu khusus.
    c. Nilai tambahan teu tiasa ditambihan kana Voucher Kado anu aya; Nanging, Voucher Kado tambahan tiasa dipésér.
    d. Biaya tambahan kartu kiridit tiasa diterapkeun upami Voucher Kado dipésér nganggo kartu kiridit atanapi debit.
    e. Voucher Kado kedah diubaran sapertos kontan sareng upami dirusak, dirusak, dirobih, leungit atanapi dipaling aranjeunna moal digentos, dibalikeun atanapi ditebus.
    f. Kaséhatan Wijaksana Chiropractic henteu nampi tanggung jawab naon waé pikeun leungit atanapi dipaling Voucher Kado.
    g. Voucher Kado dikaluarkeun dina dolar Australia (AUD) sareng:
    gi nilai anu ditunjuk dina Voucher Kado ngan ukur tiasa dianggo pikeun mayar pinuh atanapi sabagean pikeun pemesanan pikeun jasa;
    g.ii. pemesanan nganggo Voucher Kado kedah dilakukeun langsung, ngalangkungan telepon atanapi ngalangkungan email saluyu sareng klausa 4.

  21. Kartu kado
    a. Kartu Kado pihak katilu ngan bakal lumaku upami aranjeunna sacara resmi aya hubunganana sareng Kaséhatan Wijaksana Chiropractic. Kaséhatan Wijaksana Chiropractic moal aya kalepatan atanapi nanggungjawaban kanggo kartu kado ti pihak katilu upami aranjeunna henteu aya hubunganana.
    b. Sadaya kartu kado ti pihak katilu kanggo jasa biasa sareng henteu tiasa dianggo sasarengan atanapi kombinasi sareng promosi atanapi diskon sanés anu Kaséhatan Wise Chiropractic.
    c. Kaséhatan Wijaksana Chiropractic ngagaduhan hak pikeun henteu mikawanoh kartu kado ti pihak katilu upami éta nilai atanapi validitas henteu tiasa dikenal.

  22. Minor Henteu Dipirig
    a. Sadaya pesenan di handapeun umur 13 kedah dibarengan ku jalma dewasa anu tanggel waler sapertos kolot, indung bapa indung, wali atanapi sawawa sanés anu ngagaduhan hak sareng tanggung jawab kolot pikeun tamu di handapeun 18 taun.
    b. Upami tamu dipendakan janten jalma di handapeun umur 13 taun anu henteu dibarengan ku jalma dewasa anu ngagaduhan Kaséhatan Wise Chiropractic tiasa langsung ngabolaykeun pesenan sareng 50% tina jumlah pemesanan anu lengkep bakal dipiceun ka Health Wise Chiropractic dina klausa ieu.

  23. Produk sareng Jasa Anu Katilu
    a. Produk atanapi jasa pihak katilu sakapeung dijual babarengan sareng akomodasi anu disayogikeun ku Health Wise Chiropractic. Dina kaayaan sapertos kitu pihak katilu tanggung jawab pisan pikeun nyayogikeun produk atanapi jasa ka anjeun sareng naon waé anu kalibet Kaséhatan Wijaksana Chiropractic parantos dina mempermudah pemesanan anjeun sareng pihak katilu mangrupikeun agén pihak katilu. Chicoptic Wise Kaséhatan sama sekali henteu aya anu nyayogikeun produk sareng jasa sareng dugi ka diijinkeun ku hukum. Kaséhatan Wijaksana Chiropractic henteu nanggungjawaban kanggo kagagalan ku pihak katilu pikeun nyayogikeun produk atanapi jasa, ogé pikeun polah, kasalahan, panyingkiran sagala. , standar atanapi lalawora ti pihak katilu.
    b. Sadaya kupon ti pihak katilu, voucher, resi sareng tikét dikaluarkeun tunduk kana istilah sareng kaayaan anu ditetepkeun ku pihak katilu éta.
    c. Kiropraktik Wijaksana Kaséhatan henteu ngajamin katepatan tina inpormasi, pernyataan atanapi representasi anu dilakukeun ku pihak katilu

  24. Ngaleupaskeun, tanggung jawab sareng tanggung jawab proporsional
    a. Pikeun tingkat anu diijinkeun ku hukum, anjeun satuju pikeun ngaleupaskeun, nguntungkeun sareng tahan henteu bahaya, Kaséhatan Wijaksana Chiropractic sareng perwira ayeuna, pagawé, kontraktor, sub-kontraktor / konsultan (kalebet padamel sareng kontraktor masing-masing) sareng agén anu ngalawan, ti sareng ngeunaan sagala biaya, biaya, tanggung jawab, klaim, tindakan, cara ngagawe, karusakan, hukuman sareng karugian tina naon waé (kalebet tapi henteu diwatesan ku karugian akibat sareng ékonomi, karugian / karusakan harta karusakan sareng karusakan karusakan, kalebet tatu pribadi sareng maot) timbul tina, disababkeun ku, dihasilkeun atanapi dihasilkeun tina booking anjeun sareng Praktisi anu aya hubunganana dugi ka biaya, biaya, tanggung jawab, klaim, tindakan, prosés, karuksakan, pangadilan atanapi karugian anu timbul tina, disababkeun ku, disababkeun atanapi dihasilkeun tina kalalanjoan Wijaksana Chiropractics Kaséhatan, kalakuan anu lepat / disingkahkeun atanapi ngalanggar istilah sareng kaayaan ieu.
    b. Pikeun tingkat anu diijinkeun ku hukum agregat tina Tanggung jawab Kiropaktik Wijaksana Kasihatan ka anjeun dugi ka jumlah anu henteu ngaleuwihan jumlah anu dibayar ku anjeun pikeun pesen anjeun.
    c. Unggal ganti rugi dina istilah sareng kaayaan ieu mangrupikeun kawajiban anu neraskeun sareng mandiri sareng salamet tina penghentian atanapi kadaluarsana istilah sareng kaayaan ieu.

  25. Hukum Konsumén
    a. Pikeun dugi diijinkeun ku hukum, sadaya kaayaan, jaminan, jaminan, hak, remedies, tanggung jawab sareng istilah sanés anu tersirat atanapi dipasihan ku statute, adat atanapi hukum umum anu maksakeun tanggungan atanapi kawajiban kana Health Wise Chiropractic dikaluarkeun dina Sarat sareng Kaayaan ieu .
    b. Henteu aya anu aya dina Sarat sareng Kaayaan ieu ngaluarkeun, ngawatesan atanapi ngarobih panerapan tina panyediaan naon waé, ngalaksanakeun hak atanapi panawaran naon waé, atanapi panerapan tanggung jawab naon waé dina Undang-Undang Konsumén Australia atanapi dina panerapan panyalindungan konsumén internasional, nunjukkeun yén, ka ambéh hukum sapertos anu ngamungkinkeun Kaséhatan Wijaksana Chiropractic pikeun ngawatesan tanggunganana, maka Kasihatan Wijaksana Chiropractic 'tanggung jawab diwatesan kana:
    bi dina hal jasa, nyayogikeun jasa deui atanapi mayar biaya jasa disayogikeun deui; jeung
    b.ii. dina hal barang, ngaganti barang, nyayogikeun barang anu sami atanapi ngalereskeun barangna, atanapi mayar biaya ngagentos barang, nyayogikeun barang anu sami atanapi parantos ngalereskeun barangna.

  26. Kajadian Saluareun Kontrol
    a. Chicactic Wise Kaséhatan henteu nanggungjawaban kanggo karugian anu timbul tina sagala kajadian atanapi kaayaan diluareun kontrolna, kalebet tapi henteu diwatesan ku tindakan térorisme, kalakuan Gusti, cacat dina kendaraan, perang, panarajangan, maling, tunda, pembatalan, gangguan sipil, musibah, Peraturan pamaréntah atanapi parobihan dina rancana perjalanan atanapi jadwal.
    b. Sadaya dokumén, patuh kana hukum sareng peraturan pamaréntah tanggung jawab anjeun.

  27. Pamakéan Émbaran
    a. Anjeun satuju sareng masihan otorisasi Kaséhatan Wijaksana Chiropractic sareng Praktisi anu relevan pikeun ngumpulkeun, nganggo sareng nyingkabkeun inpormasi pribadi anjeun pikeun tujuan administrasi pamesanan anjeun sareng nyayogikeun anjeun jasa naon waé anu aya hubungan sareng pemesanan anjeun.
    b. Anjeun satuju kana inpormasi anu parantos anjeun sayangkeun ka Health Wise Chiropractic atanapi Praktisi anu relevan salaku bagian tina pemesanan anjeun anu dianggo ku Health Wise Chiropractic, Praktisi anu aya hubunganana atanapi badan perusahaan anu aya hubunganana pikeun kaperluan ngawartosan anjeun ngeunaan tawaran sareng promosi anu aya hubunganana Kaséhatan Wijaksana Chiropractic, Kaséhatan Wise Chiropractics 'badan anu aya hubunganana sareng Praktisi.
    c. Kaséhatan Wijaksana Chiropractic moal nyayogikeun atanapi nyingkabkeun inpormasi anu anjeun parantos sayogi pikeun Kaséhatan Wijaksana Chiropractic atanapi Praktisi anu aya hubunganana sareng saha waé anu sanés perusahaan badan anu aya hubunganana sareng henteu aya ijin tertulis sateuacanna.
    d. Kana pamundut ku anjeun sareng dugi ka diijinkeun atanapi diwajibkeun ku hukum, Health Wise Chiropractic bakal nyayogikeun anjeun aksés ka sareng / atanapi kamampuan ngabenerkeun inpormasi pribadi anjeun tapi ngan jalma anu ngalakukeun booking bakal ngagaduhan hak aksés sareng / atanapi leres. inpormasi pribadi anu aya hubunganana sareng pemesanan éta.
    e. Kanggo inpormasi lengkep, mangga tingal Sarat jeung Kaayaan Pamakéan dina halaman wéb.

  28. Umum
    a. Sarat jeung Kaayaan diatur ku sareng bakal ditafsirkeun saluyu sareng hukum Nagara Victoria, Australia.
    b. Upami bagian atanapi sadayana klausa Sarat sareng Kaayaan ieu haram, henteu sah atanapi henteu tiasa dilaksanakeun maka éta bakal dibaca dugi ka diperyogikeun pikeun mastikeun yén éta henteu haram, henteu valid atanapi henteu tiasa dilaksanakeun, tapi upami éta henteu mungkin, éta bakal pisah tina Sarat sareng Kaayaan ieu sareng bekel sésana tina Sarat sareng Kaayaan ieu bakal teras ngagaduhan kakuatan sareng pangaruh lengkep.

  29. Ditampi
    a. Anjeun nampi istilah sareng kaayaan ieu, ku cara ngadamel pemesanan sareng Health Wise Chiropractic.