Health Wise Chiropractic Logo

Naon Terapi Meungpeuk

Daya tarik gravitasi nganggo blok anu nyaluyukeun: "Blok" empuk anu bénten bentuk sareng ukuranana disimpen sacara strategis di handapeun awak. Kalayan pasién anu ngagolér, praktisi tiasa sacara hipu nempatkeun deui sendi sacroiliac sareng daérah sanés, ngagunakeun gravitasi tina blok sanés ngandelkeun ukur kana kakuatan.

Nyawang

Kami ogé mendakan éta ngabantosan distorsi dina panempatan jangkungna hip

Nyawang

Upami anjeun hoyong inpormasi lengkep. Mangga nelepon Kaséhatan Wijaksana Chiropractic 03 9467 7889 atanapi buku online kanggo ningali salah sahiji Chiropractors kami di Sunbury atanapi Bundoora Dinten!

Kaséhatan Wijaksana Chiropractic Sunbury- Toko 3/21 Dornoch Drive Sunbury 3429

Kaséhatan Wijaksana Chiropractic Bundoora- Kantor 1 12/16 Mcleans Road Bundoora 3083

#sunburychiropractor #bundoorachiropractor #healthwisechiropractic #drjohnghali #drjuliansimpson #painrelief #liveinspired #wellnessblogger #wellpreneur #mindbodysoul #mindbodygram #mindbodyspirit #raiseyourvibrations #holisiticliving #healthyhappylife #wellnessjourney #wellnessjourney #web

#ChiropractorDiggersrest #Chiropractorromsey #Chiropractorriddellscreek #ChiropractorWatsonia #Chiropractorthomastown #ChiropractorKingsbury #ChiropractorMacleod #ChiropractorLalor #ChiropractorWatsonianorth

Blocking technique at Health Wise Chirop