Health Wise Chiropractic Logo

Naon Cupping?

Cupping mangrupikeun ubar alternatip dimana cangkir ditunda dina kulit sababaraha menit sareng nyiptakeun sensasi sedot.

Nyawang

Naha ngalaksanakeunana? Éta tiasa ngabantosan nyeri, peradangan, aliran getih, rélaxasi sareng karaharjaan.

Nyawang

Kami nganggo kombinasi gelas sareng cangkir silikon

Nyawang

Aya 2 jinis terapi: koping baseuh sareng garing

Nyawang

Téori anu aya dina bekam nyaéta sensasi anu nyeuseup nyiptakeun hyperemia / hemostasis di sakitar kulit anjeun. Sababaraha titik bekam ogé aya hubunganana sareng akupoints.

Nyawang

Kanggo langkung seueur inpormasi didatangan blog kami

Upami anjeun hoyong inpormasi lengkep. Mangga nelepon Kaséhatan Wijaksana Chiropractic 03 9467 7889 atanapi buku online kanggo ningali salah sahiji Chiropractors kami di Sunbury atanapi Bundoora Dinten!

Kaséhatan Wijaksana Chiropractic Sunbury- Toko 3/21 Dornoch Drive Sunbury 3429

Kaséhatan Wijaksana Chiropractic Bundoora- Kantor 1 12/16 Mcleans Road Bundoora 3083

#sunburychiropractor #bundoorachiropractor #healthwisechiropractic #drjohnghali #drjuliansimpson #painrelief #liveinspired #wellnessblogger #wellpreneur #mindbodysoul #mindbodygram #mindbodyspirit #raiseyourvibrations #holisiticliving #healthyhappylife #wellnessjourney #wellnessjourney #web

#ChiropractorDiggersrest #Chiropractorromsey #Chiropractorriddellscreek #ChiropractorWatsonia #Chiropractorthomastown #ChiropractorKingsbury #ChiropractorMacleod #ChiropractorLalor #ChiropractorWatsonianorth

Nyawang

Cupping available at Health Wise Chiropr