Health Wise Chiropractic Logo

Naon Jarum garing

Dry Needling at Health Wise CHiropractic

Jarum garing nganggo jarum panggunaan tunggal (sami sareng jarum akupungtur) pikeun lebetkeun kana otot pikeun ngabantosan ngaleupaskeun titik pemicu myofascial.

Nyawang

Jarum garing tiasa ngabantosan nyeri panurunan, ningkatkeun rentang gerak sareng fungsi otot

Nyawang

Naon anu nyababkeun titik pemicu myofascial:

Nyawang

-Cedera- tina kacilakaan mobil, insiden olahraga sareng ragrag

-Gerakan henteu diduga

-Gerak Gancang- Puteran awak sacara wuickly pikeun nyingkahan atanapi ningali hal

-Ngarobih dina kagiatan rutin. Dr Julian teras-terasan sibuk dina dinten Senén saatos pendék akhir minggu damel kebon atanapi beberesih mangtaun-taun: P

-Gaduh ngadukung. Lila berkepanjangan, diajar (éta leres murid anjeun gaduh hak pikeun whinge)

-N saraf impingement

-Stress

Nyawang

Upami anjeun hoyong inpormasi lengkep. Mangga nelepon Kaséhatan Wijaksana Chiropractic 03 9467 7889 atanapi buku online kanggo ningali salah sahiji Chiropractors kami di Sunbury atanapi Bundoora Dinten!

Kaséhatan Wijaksana Chiropractic Sunbury- Toko 3/21 Dornoch Drive Sunbury 3429

Kaséhatan Wijaksana Chiropractic Bundoora- Kantor 1 12/16 Mcleans Road Bundoora 3083

#sunburychiropractor #bundoorachiropractor #healthwisechiropractic #drjohnghali #drjuliansimpson #painrelief #liveinspired #wellnessblogger #wellpreneur #mindbodysoul #mindbodygram #mindbodyspirit #raiseyourvibrations #holisiticliving #healthyhappylife #wellnessjourney #wellnessjourney #web

#ChiropractorDiggersrest #Chiropractorromsey #Chiropractorriddellscreek #ChiropractorWatsonia #Chiropractorthomastown #ChiropractorKingsbury #ChiropractorMacleod #ChiropractorLalor #ChiropractorWatsonianorth