Health Wise Chiropractic Logo

Naon Pijat Batu Panas

Nalika urut batu panas, batu mulus, datar, dipanaskeun disimpen dina bagian awak anjeun anu khusus. Batuna biasana didamel tina basalt, jinis batu vulkanik anu nahan panas.

Nyawang

Batu na tiasa ditempatkeun:

  • sapanjang tulang tonggong anjeun

  • dina beuteung anjeun

  • dina dada anjeun

  • dina ramo anjeun

  • dina dampal leungeun anjeun

  • dina suku sareng jari-jari anjeun

Nyawang

Téhnik pijat Swédia sapertos:

  • stroke panjang

  • gerakan sirkular

  • geter

  • ngetok

  • meres

Upami anjeun hoyong inpormasi lengkep. Mangga nelepon Kaséhatan Wijaksana Chiropractic 03 9467 7889 atanapi buku online kanggo ningali salah sahiji Chiropractors kami di Sunbury atanapi Bundoora Dinten!

Kaséhatan Wijaksana Chiropractic Sunbury- Toko 3/21 Dornoch Drive Sunbury 3429

Kaséhatan Wijaksana Chiropractic Bundoora- Kantor 1 12/16 Mcleans Road Bundoora 3083

#sunburychiropractor #bundoorachiropractor #healthwisechiropractic #drjohnghali #drjuliansimpson #painrelief #liveinspired #wellnessblogger #wellpreneur #mindbodysoul #mindbodygram #mindbodyspirit #raiseyourvibrations #holisiticliving #healthyhappylife #wellnessjourney #wellnessjourney #web

#ChiropractorDiggersrest #Chiropractorromsey #Chiropractorriddellscreek #ChiropractorWatsonia #Chiropractorthomastown #ChiropractorKingsbury #ChiropractorMacleod #ChiropractorLalor #ChiropractorWatsonianorth

Hot Stone Massage