Health Wise Chiropractic Logo

Naon terapi IASTM?

IASTM aka "Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization," mangrupikeun pendekatan terapi manual pikeun tatu musculoskeletal nganggo alat anu dirancang khusus. Bahan anu paling mujarab pikeun IASTM nyaéta stainless steel

Nyawang

Kumaha anjeun terang upami éta tiasa ngabantosan anjeun? Tanya 4 patarosan ieu:

  • Gerak kawates

  • nyeri nalika gerak

  • masalah kendali motor

  • Masalah rekrutmen otot

Nyawang

IASTM utamina dianggo pikeun titik pemicu myofascial sareng pangwatesan

Nyawang

Instrumén sacara efektif ngarecah larangan fusi sareng jaringan parut. Desain ergonomis instrumén ieu nyayogikeun ahli klinik sareng kamampuan pikeun milarian larangan sareng ngamungkinkeun dokter pikeun ngubaran daérah anu kaserang kalayan jumlah tekanan anu pas.

Nyawang

Adhesions dina jaringan lemes anu mungkin dikembangkeun salaku hasil tina operasi, immobilisation, galur diulang atanapi mékanisme séjén, direcah sahingga restorasi fungsi pinuh lumangsung

Nyawang

Upami anjeun hoyong inpormasi lengkep. Mangga nelepon Kaséhatan Wijaksana Chiropractic 03 9467 7889 atanapi buku online kanggo ningali salah sahiji Chiropractors kami di Sunbury atanapi Bundoora Dinten!

Kaséhatan Wijaksana Chiropractic Sunbury- Toko 3/21 Dornoch Drive Sunbury 3429

Kaséhatan Wijaksana Chiropractic Bundoora- Kantor 1 12/16 Mcleans Road Bundoora 3083

#sunburychiropractor #bundoorachiropractor #healthwisechiropractic #drjohnghali #drjuliansimpson #painrelief #liveinspired #wellnessblogger #wellpreneur #mindbodysoul #mindbodygram #mindbodyspirit #raiseyourvibrations #holisiticliving #healthyhappylife #wellnessjourney #wellnessjourney #web

#ChiropractorDiggersrest #Chiropractorromsey #Chiropractorriddellscreek #ChiropractorWatsonia #Chiropractorthomastown #ChiropractorKingsbury #ChiropractorMacleod #ChiropractorLalor #ChiropractorWatsonianorth