Health Wise Chiropractic Logo

Naon Terapi Pijat

Pijat: Prakték terapi tina manipulasi otot sareng anggota awak pikeun ngagentoskeun tegangan sareng ngirangan nyeri. Pijat tiasa janten bagian tina terapi fisik atanapi latihan nyalira. Éta tiasa épéktip kanggo ngirangan gejala gangguan atanapi nyeri dina otot sareng sistem saraf, sareng éta sering dianggo pikeun ngirangan tegangan sareng setrés

Nyawang

Upami anjeun hoyong inpormasi lengkep. Mangga nelepon Kaséhatan Wijaksana Chiropractic 03 9467 7889 atanapi buku online kanggo ningali salah sahiji Chiropractors kami di Sunbury atanapi Bundoora Dinten!

Kaséhatan Wijaksana Chiropractic Sunbury- Toko 3/21 Dornoch Drive Sunbury 3429

Kaséhatan Wijaksana Chiropractic Bundoora- Kantor 1 12/16 Mcleans Road Bundoora 3083

#sunburychiropractor #bundoorachiropractor #healthwisechiropractic #drjohnghali #drjuliansimpson #painrelief #liveinspired #wellnessblogger #wellpreneur #mindbodysoul #mindbodygram #mindbodyspirit #raiseyourvibrations #holisiticliving #healthyhappylife #wellnessjourney #wellnessjourney #web

#ChiropractorDiggersrest #Chiropractorromsey #Chiropractorriddellscreek #ChiropractorWatsonia #Chiropractorthomastown #ChiropractorKingsbury #ChiropractorMacleod #ChiropractorLalor #ChiropractorWatsonianorth

781535067-chiropractic-acupressure-chiro