Health Wise Chiropractic Logo

Naon aktivator Kiropraktik?

Chiropractic Activator At Health Wise Ch

Metode Activator ngagunakeun alat anu leutik, dicekel ku panangan anu disebut Activator Adjusting Instrument pikeun nganteurkeun kakuatan dorongan hipu kana tulang tonggong sareng tujuan pikeun mulangkeun gerak kana tulang tonggong anu ditarjukeun atanapi gabungan.

Mangrupikeun alternatif pikeun bentuk manual tradisional manipulasi tulang tonggong, anu dikenal salaku dorong amplitudo rendah (HVLA) dorong .

Nyawang

Kumaha jalanna?

Nyawang

Métode aktivator Téhnik Chiropractic mangrupikeun jinis manipulasi anu dijelaskeun sapertos kieu:

Alat mékanis anu dicekel ku cinyusu anu dipasang dina alat anu disebut Activator Adjusting Instrument nyayogikeun dorongan gancang-kakuatan gancang dina titik-titik khusus.

Aya dua kaunggulan téoritis tina alat anu dibantosan ku alat aktip. Anu kahiji dumasarkeun kana kagancangan alat. Instruménna gancang pisan yén otot-otot awak kurang kamungkinan kana tanggepan, sareng nolak pangobatan. Kurangna résistansi otot tiasa mempermudah efektivitas pangobatan. Anu kadua nyaéta gaya anu diterapkeun dilokalisasi sareng henteu nambihan torsi tambahan atanapi gerakan bending kana sendi.

Nyawang

Upami anjeun hoyong inpormasi lengkep. Mangga nelepon Kaséhatan Wijaksana Chiropractic 03 9467 7889 atanapi buku online kanggo ningali salah sahiji Chiropractors kami di Sunbury atanapi Bundoora Dinten!

Kaséhatan Wijaksana Chiropractic Sunbury- Toko 3/21 Dornoch Drive Sunbury 3429

Kaséhatan Wijaksana Chiropractic Bundoora- Kantor 1 12/16 Mcleans Road Bundoora 3083

#sunburychiropractor #bundoorachiropractor #healthwisechiropractic #drjohnghali #drjuliansimpson #painrelief #liveinspired #wellnessblogger #wellpreneur #mindbodysoul #mindbodygram #mindbodyspirit #raiseyourvibrations #holisiticliving #healthyhappylife #wellnessjourney #wellnessjourney #web

#ChiropractorDiggersrest #Chiropractorromsey #Chiropractorriddellscreek #ChiropractorWatsonia #Chiropractorthomastown #ChiropractorKingsbury #ChiropractorMacleod #ChiropractorLalor #ChiropractorWatsonianorth