Health Wise Chiropractic Logo

Naon Terapi Titik Trigger?

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta ngahartikeun naon anu dimaksud TRIGGER POINT:

Nyawang

A Trigger Point (TrP) mangrupikeun tempat anu hyperirritable, nodule anu tiasa ditampi dina pita taut tina fascia otot rangka. Komprési langsung atanapi kontraksi otot tiasa nyababkeun seueur réspon anu béda, kaseueuran pasien kuring gaduh nyeri boh dina titik tina titik pemicu atanapi nyeri anu dirujuk ti titik pemicu ka daérah sanés awak.

Nyawang

Titik pemicu berkembang di myofascia, utamina di tengah beuteung otot dimana motor endplate lebet (TrP primér atanapi séntral) [5] . Éta mangrupikeun nodul anu tiasa kabeungkeut dina jero otot ketat dina ukuran 2-10 mm sareng tiasa nunjukkeun di tempat anu béda-béda dina otot rangka awak anjeun. Urang sadayana ngagaduhan TrP dina awak. Tiasa aya bahkan dina murangkalih sareng murangkalih, tapi ayana henteu merta ngahasilkeun formasi sindrom nyeri. Nalika éta kajantenan, TrPs langsung dikaitkeun sareng sindrom nyeri myofascial *, disfungsi somatik, gangguan psikologis sareng fungsi sadidinten anu diwatesan

Nyawang

Naon anu nyababkeun titik pemicu myofascial:

Nyawang

-Cedera- tina kacilakaan mobil, insiden olahraga sareng ragrag

-Gerakan henteu diduga

-Gerak Gancang- Puteran awak sacara wuickly pikeun nyingkahan atanapi ningali hal

-Ngarobih dina kagiatan rutin. Dr Julian teras-terasan sibuk dina dinten Senén saatos pendék akhir minggu damel kebon atanapi beberesih mangtaun-taun: P

-Gaduh ngadukung. Lila berkepanjangan, diajar (éta leres murid anjeun gaduh hak pikeun whinge)

-N saraf impingement

-Stress

Nyawang

Upami anjeun hoyong inpormasi lengkep. Mangga nelepon Kaséhatan Wijaksana Chiropractic 03 9467 7889 atanapi buku online kanggo ningali salah sahiji Chiropractors kami di Sunbury atanapi Bundoora Dinten!

Kaséhatan Wijaksana Chiropractic Sunbury- Toko 3/21 Dornoch Drive Sunbury 3429

Kaséhatan Wijaksana Chiropractic Bundoora- Kantor 1 12/16 Mcleans Road Bundoora 3083

#sunburychiropractor #bundoorachiropractor #healthwisechiropractic #drjohnghali #drjuliansimpson #painrelief #liveinspired #wellnessblogger #wellpreneur #mindbodysoul #mindbodygram #mindbodyspirit #raiseyourvibrations #holisiticliving #healthyhappylife #wellnessjourney #wellnessjourney #web

#ChiropractorDiggersrest #Chiropractorromsey #Chiropractorriddellscreek #ChiropractorWatsonia #Chiropractorthomastown #ChiropractorKingsbury #ChiropractorMacleod #ChiropractorLalor #ChiropractorWatsonianorth

Trigger Point Therapy at Health Wise Chi